torstai 1. lokakuuta 2009

OpenMeetingsin pääkehittäjä vierailee Vaasassa 6.10.

Vaasan ammattikorkeakoulun OpenKvarken-väki on pistänyt tuulemaan. Siellä on kuluvan vuoden aikana tutkittu perinpohjin OpenMeetingsiä ja VOIP-asioita. Ensi viikolla on Vaasassa pidetään seminaari, johon kutsuttu vaikuttava joukko sellaisten ohjelmistojen kehittäjiä, jotka ovat osoittautuneet vaasalaisten testeissä hyviksi.

Poimintoja ohjelmasta:

13:00 ”An Open Standard IPTV Implementation in MythTV” and "Improving FFmpeg for High Definition Video Conferencing"
Robert Swain, University of Warwick, England (English)

13:30 ”The OpenMeetings community” Sebastian Wagner, Germany (English)

14:00 Coffee

14:30 ”The new applet web soft phone from Sesca – an Open Source community" Sesca ISW Ltd, MD Johan Sjöblom (presentation in Swedish slides in English)

15:00 ”We offer open source based communication tools to 1200 companies registered at Kvarken.com” JNT - Jakobstad Network & Telecom, CTO Kenneth Nylund (presentation in Swedish slides in English)

Ja vielä bisnessovellus kaupan päälle! Aivan loistavaa! Kun softa on ilmaista tarvitaan liiketoimintaan perustuva toiminta, jotta ohjelmiston kehitys pysyy yllä. Tällainen tukee sitä hienosti.

Seminaarin ilmoittautumissivu löytyy täältä. Rekisteröitymisen viimeinen päivä on jo Kun kerran OpenMeetingsistä puhutaan aiheena, seminaarin seuraaminen on mahdollista myös OpenMeetingsin kautta etänä. Myös sitä varten vaaditaan rekisteröityminen, jotta käyttämääriin voidaan varautua.

Ei kommentteja: